Resimde birden fazla yüz var: Siz ilk hangi yüzü görüyorsunuz?

Bu optik illüzyon görselinde ilk gördüğünüz yüz, sizin ilişki ve aşk hayatındaki beklentinizi ele veriyor. Resimde ilk hangi yüzü gördünüz?

Resimde hangi yüz

Resimde birden fazla yüz var: Siz ilk hangi yüzü görüyorsunuz?

Optik illüzyon, farklı görünüşleri olan ve farklı algılanabilen bir nesnenin, bir çizimin veya bir resmin akıllara durgunluk veren bir gösterimi olarak biliniyor. Bu optik illüzyon görüntüsünde, ilk gördüğünüz yüz, aşk hayatında ne istediğinizi ele veriyor. Peki, siz ilk önce hangi yüzü gördünüz?


Yukarıdaki resim, beş farklı görüntüden oluşan bir sanat eseridir. İlk gördüğünüz yüz, aşkta ve ilişkilerde sizin için neyin önemli olduğunu söylüyor. Bu optik illüzyon görüntüsü, aşk hayatınızda en çok neyi arzuladığınızı ortaya çıkarıyor.

Resimde ilk hangi yüzü gördünüz?

Bu optik illüzyonda yer alan yüzler şunlardır:

  1. Bir adamın yüzü
  2. Bir ceketin içinde duran bir adam
  3. Masada yatan bir bebek
  4. Kitap okuyan bir büyücü
  5. Beyaz giyinmiş iki kadın

Resimde ilk gördüğünüz insanlar, aşk hayatınızda sizin için neyin önemli olduğu hakkında çok şey söylüyor…

1- Tablonun genelini kapsayan bir erkeğin yüzü: Anlaşıldığınızı hissetmeniz gerekir

resimde ilk yüz

Bu optik illüzyonda ilk gördüğünüz şey bir erkeğin yüzü ise, sizin için en önemli şeyin bir ilişkide anlaşılmak olduğu anlamına geliyor. Resme baktıklarında ilk olarak adamın yüzünü görenler; sevdikleri tarafından saygı görmeye, beğenilmeye ve takdir edilmeye çalışan çalışkan insanlardır.

Sevdiğiniz insanlar, özellikle de eşiniz tarafından anlaşılmak istediğiniz için bu durum ilişkilerde bir sorun haline gelebilir.

2- Paltolu bir adam: Kabul edildiğinizi hissetmeniz gerekir

paltolu adam

Bu optik illüzyonda ilk fark ettiğiniz şey paltolu bir adam ise, bu kendinizi kötü hissettiğinizde bile sizi olduğunuz gibi kabul eden birini aradığınız anlamına geliyor. Paltolu adamı ilk görenlerin kalplerinde “derin bir hüzün” taşıdığı ve hayatın gerçekliğini net bir şekilde anladıkları, mutluluk ve hüzün arasındaki dengeyi fark etmenin anlamlı bir varoluş için çok önemli olduğu söylenir.

Bu insanlar ilişkilerin bir başlangıcı ve bir sonu olduğunu bilirler. Bu kişilerin, onları “tüm kalbiyle” sevecek romantik bir partnerden tam bir kabule ihtiyaçları vardır.

3- Masada yatan bir bebek: Sevildiğinizi hissetmeniz gerekir

masada bebek

Bu optik illüzyon görüntüsünde ilk olarak masanın üzerinde yatan bir bebek gördüyseniz, hem ilişkilerde hem de hayatta genellikle çaresiz hissettiğiniz için kendinize sevildiğini hissettirecek birini arzularsanız.


Bebeği ilk fark edenlerin daha sorumlu kişiler olduğu ve sorumluluk almayı sevdikleri söylenir, ancak genellikle kendilerini savunmasız hissederler ve her an işlerin ters gidebileceğine inanırlar. Bu insanlar zayıf anlarında bile yanında olabilecek bir ortak arıyorlar.

Bir ilişkide sevildiğinizi ve beslendiğinizi hissetmeye ihtiyacınız var demektir. Bu, bir bebek bakıcısına ihtiyacınız olduğu anlamına gelmez. Sizi anlayacak ve duygusal ihtiyaçlarınızın farkında olacak bir ortağa ihtiyacınız var demektrir. Sizinle derinden ilgilenecek ve kendinizi güvende, emniyette ve korunmuş hissettirecek birine ihtiyacınız var. Hayatınızın en zor günlerinde bile size destek olacak biri.

4- Kitap okuyan bir büyücü: Ruhsal olarak bağlı hissetmeniz gerekir

resimde yüz büyücü

Bu optik illüzyonda ilk gördüğünüz şey iki kitap okuyan şapkalı bir büyücüyse, o zaman bu, hayata ve bundan sonraki yaşamlara karşı yoğun bir merakınız var ve ‘manevi bağlantısı’ olan bir eş arıyorsunuz demektir. Bu insanların farklı dinlere yoğun bir ilgi duydukları ve hayata dair meraklarını paylaşanlara ilgi duydukları söylenir.

Romantik bir ilişkiden yoğun bir ruhsal bağlantı arzuluyorsunuz. Sizin için, aynı dini veya manevi inançları paylaşmasanız bile, partnerinizle derin ve anlamlı bir bağ paylaşmanız çok önemlidir. Bununla birlikte, hayatın, dünyanın ve tüm evrenin farklı ruhsal yönleri hakkında bilgi sahibi olmayı seven diğer meraklı zihinlere ilgi duyuyorsunuz. Kendileri manevi olmasa da maneviyat konusundaki coşkunuzu paylaşan bir ortak istiyorsunuz.

5- Beyaz giyinmiş iki kadın: Meydan okumanız gerekir

iki kadın yüzü

Bu optik illüzyonda önce beyaz giyinmiş iki kadın gördüyseniz, size meydan okuyacak bir partner arıyorsunuz demektir.

Herkes size güvenirse ve işlerin nasıl olması gerektiğini bildiğiniz gibi onlardan tam olarak ne istediyseniz onu yaparsa, hayatın çok daha kolay olacağına inanıyorsunuz. Bu sizi bir egomanyak gibi gösterse de, gerçek şu ki çoğu zaman gözlemleriniz, algılarınız, yargılarınız, düşünceleriniz, inançlarınız ve duygularınız konusunda haklısınız. Muhtemelen herhangi bir durumda etraftaki en zeki insan sensin ve işlerin nasıl gitmesi gerektiğini biliyorsun.

Ayrıca, aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda, bu insanlar boyun eğmek yerine onlara karşı koyacak ve onlara meydan okuyacak bir partner istiyorsunuz…

Romantik bir ilişkide size meydan okuyacak bir ortağa ihtiyacınız var. Partnerinizin yanınızda olmasına, size güvenmesine ve sizi desteklemesine ihtiyacınız var. Bununla birlikte, eşinizin size karşı çıkmasını, görüşlerini öne almasını ve haklı olmadığınıza inandıklarında size meydan okumasını da istersiniz.


Optik illüzyonlar, beynimizin nasıl çalıştığına dair her zaman büyüleyici fikirler verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir.

Resimde ilk hangi hayvanı görüyorsunuz? Güven testi


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.