Resimde ilk gördüğün, ilişkide en çok korktuğun şeyi söylüyor

Kişilik Testi: Bu optik illüzyonda ilk gördüğünüz obje, ilişkilerde sizi en çok neyin korkuttuğunu ele veriyor…

ilişki kişilik testi

Resimde ilk gördüğün, ilişkide en çok korktuğun şeyi söylüyor

Kabul etsek de etmesek de aşktan korkabiliriz. Elbette, ilişkiler canlandırıcı, önemli, merkezleyici veyahut da görkemli, hatta mide bulandırıcı olabilir. Bunu anlamak için kişilik testlerine gerek yok tabi ki. Ama sevgi, tüm ihtişamıyla, tüm iyileştirici nitelikleriyle aynı zamanda insan olarak yapacağımız en korkunç şeylerden de biri.


Bir ilişki içinde olmanın farklı yönleri insanları korkutabilir. Tıpkı kişiliğimizin pek de olumlu olmayan diğer yönleri gibi, duygusal ilişkileri yürütmek her zaman kolay olmayabilir.

Aşkla ilgili en büyük gizli korkunuzun ne olduğunu anlamanıza yardımcı olacak bu kişilik testi size bazı konuları anlamlandırmanızda yardımcı olabilir.

Sadece yukarıdaki bu optik illüzyon görseline bakın ve ilk önce dikkatinizi çeken nesneyi tespit edin. Ardından, ilk gördüğünüz şeyin aşkla ilgili gizli gizli korkularınızı nasıl ortaya çıkardığını aşağıdaki analizlerden okuyun.

İlişkiler hakkında bizi korkutan şeylere bakmak her zaman kolay değildir, ancak korkularımızla yüzleşebilirsek, aslında onları tamamen yenme şansımız olabilir.

Resimde ne görüyorsunuz, şimdi dikkatlice bakın:

resimde

Bu optik illüzyon kişilik testinde ilk gördüğünüz şey, sizi aşk ve ilişkiler hakkında en çok neyin korkuttuğunu ortaya koyuyor:

1- Hareli kuşlar

Resimde ilk hareli kuşları gördüyseniz, ilişkilerde sizi en çok korkutan şey, onların her zaman göründükleri gibi olmamalarıdır.

Aşk için can atıyorsunuz, ama aynı zamanda, en azından etrafınızdaki insanların hayatlarında şekillendiğini gördüğünüzde, bu konuda derinden şüpheci olan bir parçanız var.

Kırılmadınız ya da yorulmadınız, sadece henüz doğru kişiyle tanışmadınız. Bunu yaptığınızda, sevginin her şeyi “düzeltmek” veya “sizi bütünleştirmek” zorunda olmadığını anlayacaksınız.

Sağlam bir ilişkinin güzelliği, zaten kim olduğunuzu alır ve kendinizin daha da iyi bir versiyonu olmanız için sizi zorlar.

2- Kelebek

Resimde ilk kelebeği gördüyseniz, bir ilişki içinde olmakla ilgili gizli korkunuz, asla ve asla sürmeyecek olmasıdır.


Bunu engelleyemezsiniz – iyi şeylerin kötüye gittiği veya kaybolduğu bir geçmişiniz olabilir.

Ne zaman aşık olsanız, oyunu bitirme eğilimindesinizdir, ama evliliğin hayalini kurmazsınız, nihai ayrılığın hayalini kurarsınız.

Elbette, bazı ilişkiler uzun sürmez. Ama bitmeleri, deneyimlemeye değmeyecekleri anlamına gelmez. Ne de olsa flört budur: Flört etmek ve bir gün ayrılmak istemediğiniz güne kadar.

Aşktan uzak durmayın, çünkü bittiğinde ne kadar kötü hissedeceğinden korkarsanız onu hiç yaşamama riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

3- Üzümler ve asmalar

Resimde ilk önce asmaları veya üzümleri gördüyseniz, aşkla ilgili gizli korkunuz, çoktan geçip gitmiş olmasıdır.

Sözde büyük aşk ilişkilerinden payını aldınız ve birkaç başka insanla çıkmayı planlıyorsunuz, ama uzun zaman önce ayrıldığınız birinin ruh eşin olduğu hissinden bir türlü kurtulamıyorsunuz.

Aşk hayatınızın nasıl olması gerektiği konusundaki yutturmacaya inanmayın. Yaşanan bir şey güveni sona erdirdiyse, bunu bir nedenden dolayı yapmıştır.

Ailenize ve arkadaşlarınıza sıklıkla yansıttığınız kendinize güvenen ruhu somutlaştırın ve bu yolculuğun en güzel kısmının yol boyunca tanıştığımız tüm yeni insanlar olduğuna olan inancınızı kuvvetlendirin.

4- Kafatası

Resimde ilk önce kafatası gördüyseniz, aşkla ilgili gizli korkunuz benlik duygunuzu kaybetmektir. Bir suç ortağı olma fikrini seviyorsunuz, ancak herhangi bir ilişkide çok uzun süre kalma fikrinden korkuyorsunuz.

Bunun nedeni, bir kişiyle çok fazla zaman geçirmenin sizi gerçek benlik duygunuzdan uzaklaştıracağından endişe duymanızdır ve bu, hayal edebileceğiniz en korkunç şeydir.

Siz güçlü, dinamik ve harika bir insansınız. Kalbinizi birine açmanız bu gerçeği değiştirmeyecek veya donuklaştırmayacak.


Daha fazla insanın içeri girmesine izin vermek, sadece benlik duygunuza daha fazla güvenmenizi sağlayacaktır. Duvarlarınızı bir miktar da olsa kaldırın.

Resimde ilk gördüğün sembol, ‘en iyi karakter özelliğini’ ortaya çıkarıyor! || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.