Resimde ilk gördüğün sembol, ‘en iyi karakter özelliğini’ ortaya çıkarıyor!

Kişilik testi: Resimde ilk gördüğün sembol, ‘en iyi karakter özelliğini’ söylüyor… Özellikle, optik illüzyon temelli testler, dünya çapında psikologlar tarafından insanların sahip olduğu en olumlu ve olumsuz özellikleri ortaya çıkaran kişilik testleri olarak kullanılmaktadır.

en iyi karakter

Resimde ilk gördüğün sembol, ‘en iyi karakter özelliğini’ söylüyor. Aşağıdaki optik illüzyon testi en iyi kişilik özelliklerinizi ortaya çıkabilir.

Bu resme dikkatlice bakın. İlk neyi gördüğünüzü not edin, çünkü o sizin hakkınızdaki en iyi şeyi ortaya çıkaracaktır.


Bu optik illüzyonlara dayalı kişilik testinde gördüğünüz ilk şeyin, en olumlu özellikleriniz hakkında ne ortaya koyduğunu ve bunları en iyi kendiniz olmak için nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

Yakından resme tekrar bakın ve ilk gördüğünüz sembole odaklanın…

en iyi karakter

Resimde ilk ne gördünüz?

1- Açık kitap

En iyi özellikleriniz zeka ve sezgidir.

Sadece akıllı değil, aynı zamanda sezgi hediyesi de verildi. Çoğu insan size açık kitaplardır ve tavsiyeye ihtiyaç duyanlar, kendi seçimlerini yapamadıkları için sıklıkla size yaklaşır. Karşınıza çıkan zorlukların çoğuyla kolaylıkla ve zarafetle başa çıkabilirsiniz.

Bu sizi nasıl etkiler: Becerileriniz, insanların her zaman bir şey için size gelmesini sağlar. Bu sizi yorgun ve bitkin hissetmenize neden olabilir. İster evinizde ister ofisinizde olsun, sadece kendiniz için huzurlu bir yeriniz olduğundan emin olun. Sadece dinlenmek ve zihninizi yenilemek için bu alana ihtiyacınız olacak, aksi takdirde sadece tükeneceksiniz.

2- Güller

En iyi özellikleriniz, her şeydeki güzelliği görebilmeniz ve huzurlu bir doğadır.

Aşk senin en büyük silahın. Bu güzellik çok iyi gizlenmiş olsa bile, gördüğünüz her şeyde güzel bir şey seçmekte hızlısınız. Gereksiz dedikodulara kapılmamak için huzurlu ve sakin olmayı tercih ediyorsunuz ve spot ışıkları size çekici gelmiyor. Nezaket size kolayca gelir ve siz her zaman başkalarını memnun etmek için elinizden gelenin en iyisini yaparsınız.

Bu sizi nasıl etkiler: Herkeste ve her şeyde her zaman güzel bir şey varken, herkes o güzelliği ve iyiliği sizin kadar kolay bulamaz. Birçoğu nezaketinizi kendi kazançları için kullanmaya çalışacak, bu yüzden gerçekçi kalın ve dikkatli olun. Biri seni rahatsız ediyorsa ondan uzak dur.

3- Eğik haç

En iyi özellikleriniz cömertlik ve sadakattir.

Kalbinizi başka birine vermek sizin için zor ama birini gerçekten istediğinizde, çalışması için elinizden gelenin en iyisini yaparsınız. Son derece sadık ve zeki, özünde bir sanatçısınız. Kendine kendini kontrol etmeyi öğrettin ve şimdi kendi benliğinin efendisisin, başkalarının başarmak için mücadele ettiği bir şey. Duygularınızın sizi ezmesine asla izin verilmez.

Bu sizi nasıl etkiler: Bazı durumlarda insanlara tatlı bir yalana inanmalarına izin vermektense gerçeği söylemek daha iyi olsa da, her zaman sizin çağrınız değildir. Herkes gerçeği bilmeli ama acı bazıları için dayanılmayacak kadar fazla olabilir. Tonunuzu nötr tutun ve başkalarını teyakkuzda tutmayacak şekilde konuşun.

4- Balonlar

Balonları önce gördüyseniz, en iyi özellikleriniz iyimserlik ve vizyondur.


Özgür ruhlu bir iyimser olarak, aklınızın nereye gittiği üzerinde çok az kontrolü olan ya da hiç kontrolü olmayan, tedavi edilemez bir hayalperestsiniz. Bir şeyin doğru olduğuna karar verdiğinizde, başka hiç kimse fikrinizi değiştiremez. Şimdiye kadarki en kötü zamanını yaşıyor olsan bile, hayatın daha iyi olacağından her zaman eminsin. Her zaman içinde her zaman bir umut taşırsın.

Bu sizi nasıl etkiler: Gezgin bir zihin bazen arafta kalmış gibi hissetmenize neden olur. Her şeyden çabuk sıkılırsınız ve daha ilginç bir şey ortaya çıkarsa herhangi bir görevi bırakırsınız. Hedeflere bağlı kalmanız ve onları gerçekleştirmeniz önemlidir.

5- Kalp

En iyi özellikleriniz nezaket ve sevgi dolu bir doğadır.

Aşkı bulmak hayattaki en önemli hedefinizdir. Doğal nezaketiniz, kimseye uzun süre kızmamanızı sağlar. Tüm insanların mutlu olmasını istiyorsunuz ve bunu güçlü şifa yöntemleri geliştirerek kanalize ediyorsunuz. İnsanlar sana geliyor çünkü sen şefkatli ve bağışlayıcısın ve her zaman sevmeye hazırsın.

Bu sizi nasıl etkiler: Zarar görmüş birçok kişi size akın ediyor ve siz çoğu zaman kendi başınıza incinmiş durumdasınız. Onlara bakmak için o kadar çok zaman harcıyorsunuz ki kendinize çok az zaman ayırıyorsunuz. Sizi mutlu eden şeyler yapmak için biraz zaman ayırın, aksi takdirde yakında size ihtiyacı olanlara yardım edecek çok az şeyiniz olacak.

6- Aslan

En iyi özellikleriniz cesarettir.

Gördüğünüz aslan gibi, cesaret ve cesaret sizin belirleyici özelliklerinizdir. Büyük bir özgüvene sahipsin ama kendine karşı da dürüstsün. Kendi kusurlarınıza kör değilsiniz ama onları iyi özellikleriniz kadar kabul ediyorsunuz.

Bu sizi nasıl etkiler: Birçoğu sizi çekingen buluyor çünkü sadece çevrenize girmeye layık olduğunu düşündüğünüz kişilere izin veriyorsunuz. Bir çizgi çekmek önemlidir. Ama kendinizi yalnız bulduğunuz ölçüde zorlamayın.

7- Gülen yüz

En iyi özellikleriniz pozitiflik ve mizahtır.

Etrafınızdayken gülmek serbesttir çünkü mizah anlayışınız sizi asla yarı yolda bırakmaz. Her zaman olayların daha hafif tarafından bakarsınız ve etrafta olduğunuzda, her zaman bir parti gibi hissedersiniz.

Bu sizi nasıl etkiler: Çoğu zaman, tüm esprilerinizin ve şakalarınızın arkasında gerçekte kim olduğunuzu saklıyorsunuz. Başkalarının ne düşünebileceğini unutun ve gerçekte olduğunuz kişi olun.

8- Kravat

En iyi özellikleriniz disiplin ve özveridir.

Son derece disiplinli ve çalışkan, asla yerine getiremeyeceğiniz bir söz vermezsiniz. Bir görevi üstlendiğinizde, tüm benliğinizi onun içine adarsınız. Engellerden korkmuyorsunuz ve sizi zorlayan hiçbir şey sizi heyecanlandırmıyor.


Bu sizi nasıl etkiler: Bir değer sisteminiz var ve onu her zaman koruyorsunuz. Ancak, arada gri alanlar olmadan her şeyi doğru ya da yanlış olarak görme eğilimindesiniz. Herkesin sizinkinden çok farklı deneyimlerle geldiğini anlamalısınız. Herhangi bir yargıda bulunmadan dinleyin ve çok şey öğreneceksiniz.

Mars’ın yıkıcı etkilerine hazır olun! – Astroloji: Mars İkizler transiti burç yorumları || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.