Ayak parmaklarınızın uzunluğuna göre kişilik analizi

Ayak parmak kişilik testi: Ayak baş parmağınız diğer parmaklardan daha mı küçük? İkici parmağınız baş parmağınızdan daha mı uzun? Küçük parmağını kıpırdatabilir misin? Ayak parmaklarınızın kişiliğiniz hakkında ne söylediğini öğrenmek için okumaya devam edin.

ayak kişilik testi

Ayak parmaklarınızın şekline göre kişilik analizi

Ayak parmaklarınızın bile karakter özelliklerinizi açığa çıkarabileceğini biliyor musunuz? Bu testimizde, ayak parmaklarınızın uzunluğu sayesinde kişiliğiniz ile ilgili bilmediğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz. İlk olarak size birkaç soru soralım: Baş parmağınız diğer parmaklardan daha mı küçük? İkinci parmağınız baş parmağınızdan daha mı uzun? Küçük parmağını kıpırdatabilir misin? İşte ayak parmaklarınızın uzunluğuna göre kişilik testi.


Ayak parmaklarınız karakter özellikleriniz hakkında neler söylüyor?

1- Mısırlı ayak kişilik tipi

1Ayak başparmağınız diğer ayak parmaklarından daha büyükse, kişilik özellikleriniz yaratıcı, odaklı ve yenilikçi olduğunuzu ortaya koyuyor. Günlük yaşamdaki sorunlara akıllı çözümler bulma konusunda akıcısınız. Şımartılmayı seviyorsun. Rüya gibisin ve romantizm fikrini seviyorsun. Sen bir doğa aşığısın. Kolayca arkadaş edinebilirsin. Ayrıca zor insanlarla başa çıkmakta çok iyisin. Sen çok özel bir insansın. Tonlarca sır saklayabilir ve genellikle herkesle paylaşmadığınız gizli derinliklere sahip olabilirsiniz.

Ayrıca konsantre olmakta zorlandığınız için erteleme eğiliminde olabilirsiniz. Zihninizi farklı yerlere dağılmış halde bulabilirsiniz, bu nedenle bir şeye başlayabilir, ancak çoğu zaman projeleri yarım bırakabilirsiniz. Başarılı olmak istiyorsanız üstlendiğiniz görevleri bitirmek için öğrenci uygulamayı öğrenmelisiniz. Hayatınızdan ertelemeyi ortadan kaldırmaya karar verirseniz, fikirlerle dolusunuz ve kutunun dışında nasıl düşüneceğinizi biliyorsunuz. Zekisiniz, hangi çabalarda, projede veya hangi konuda seçerseniz seçin başarılısınız.

Temel kişilik özellikleri: Yaratıcı, odaklı, yenilikçi, doğa sever, özel insan, fikirlerle dolu, hayalperest, romantik.

Baş parmağınız diğer parmaklarınızdan daha küçükse, çok görevli bir ustasınız. Ayak başparmağının aksine, işleri zamanında bitirme konusunda oldukça verimlisiniz. Yetenekli bir planlayıcısınız, bu nedenle büyük olasılıkla hedeflerinizi ve amaçlarınızı takip edersiniz. Ayrıca insanları planlarınıza uymaya ikna etmekte iyisiniz. Müzakere etme ve yetki verme konusunda iyisiniz, bu da normalde yapmak istediğinizi elde ettiğiniz anlamına gelir.

2- Yunan ayak kişilik tipi

2

İkinci parmağınız baş parmağınızdan uzunsa, Yunan ayak kişiliğiniz var. Bakalım ikinci parmağın senin hakkında ne diyor. Ayak baş parmağınızdan daha uzun bir ikinci parmağınız varsa, kişilik özellikleriniz hırslı, yaratıcı, enerjik, sportif ve aktif olduğunuzu gösterir. Dahi planlar yapıyorsun ve her zaman bir tür yaramazlık yapmaya hazırsın. Etrafta olmak eğlenceli. Zaman zaman dürtüsel olabilirsiniz. Her şeyin senin istediğin gibi olmasını seviyorsun. Sen de patron olabilirsin. Reddedilmekten hoşlanmıyorsun. Yeni maceraları ve yeni projeleri seviyorsunuz.

Aynı zamanda bir deneyim aşığısınız. Aklınızdaki anları hissetmeyi ve özümsemeyi seveceksiniz. Olayları yakından deneyimlemek isteyeceksiniz. Şelaleden akan suyla oynayacaksınız. İlişkilerde duygusalsınız ama kırılganlıktan korkuyorsunuz. Ancak sen şehvetli bir aşıksın. Bazen, özellikle kışkırtıldığında veya öz saygı sorunlarıyla karşı karşıya kaldığında, partnerinizle rekabet edebilirsiniz. Birinin görüp görebileceği en acımasız ve en soğuk insan olabilirsin. Alaycılıkta akıcısın. Her küçük şeyi not alın.


Temel kişilik özellikler: Hırslı, yaratıcı, enerjik, sportif, aktif, dürtüsel, rekabetçi, yaramaz.

3- Roma kişilik tipi

3

Üçüncü parmağınız ikinci ve başparmağınızla aynı uzunluktaysa, Roma ayak kişiliğiniz var. Kişilik özellikleriniz, dinamik, becerikli ve herhangi bir takım veya aile için büyük bir varlık olduğunuzu ortaya koyuyor. Gruplar arasında sessizce otursanız bile sosyal bir kelebeksiniz. İnsanların paylaştığı hikayeleri dinlemekten zevk alırsınız. Dünya hakkındaki anlayışınızı genişletmek için ilginç ve uygulamalı bir deneyim buluyorsunuz. Macerayı seviyorsun. Her yerde kendiliğinden bir yolculuğa çıkacak bir bireysiniz. Seyahat etmek için bir kaşıntınız var. Yeni yerler ve kültürler keşfetmeyi seviyorsunuz. Bunu bilginizi ve IQ seviyenizi arttırmanın bir yolu olarak görüyorsunuz.

Bir şeyleri ya çok iyi yapmak ya da hiç yapmamak gibi bir şeyiniz var. Masaya getirdiğiniz sonuç türleri için kıyaslamalar oluşturacaksınız. Ayrıca, temel konularda bile iyi giyinme konusunda oldukça tutkulusunuz. Cesursun ve nadiren pes edersin. Bir sonraki hamlenizi bulmak için bir gününüz olacak, ancak her kaynak veya seçenek tükenmedikçe pes etmeyeceksiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmenin ortasında, genellikle tükenmişlikle karşı karşıya kalırsınız.

Temel kişilik özellikleri: Dinamik, becerikli, sosyal kelebek, maceracı, tutkulu, cesur.

Üçüncü parmağınız diğer ayak parmaklarından daha kısaysa, kişilik özellikleriniz rahat bir tavrınız olduğunu gösterir. Zor işlerden veya sorumluluklardan kaçmak isteyeceksiniz. İşinizi sizin yerinize başka birinin yapmasını isteyeceksiniz. Hiç ödevini başkasına yaptıran çocuklar gördünüz mü? Büyük olasılıkla kısa bir üçüncü ayak parmakları var. Çok tembelsin ve motivasyon eksikliğin var. Bir şey yapmamak için bahanelerle dolu olacaksınız. Daha güzel şeylerin tadını çıkarmak istiyorsun. Zekisin ve her zaman işlerini halletmek için bir planın var.

4- Pinky kişilik tipi

4 ayak

Serçe parmağınız çok küçükse, kişilik özellikleriniz sorumluluk almaktan kaçındığınızı gösterir. Çocuksu bir tavrınız var ve çok fazla iş yapmadan sadece eğlenmek istiyorsunuz.

Serçe parmağını kıpırdatabiliyorsan, türünün tek örneğisin. İnanılmaz çekici bir kişiliğin var. İnsanlar üzerindeki etkinizin tamamen farkında değilsiniz. Kişiliğiniz son derece çekicidir, insanlar sadece odadaki varlığınız tarafından size çekilir. Bazen öngörülemezsiniz, ancak bağlantılarınıza değer veriyorsunuz. Anlarınızı en iyi şekilde yaşarsınız. Maceracı ve bazen de dürtüselsiniz. Rutinlere uzun süre dayanamazsınız. Ancak, risk alma yeteneğiniz sizi genel popülasyonun önüne geçirir. Oyunculuk veya sanat gibi geleneksel olmayan kariyerlerde bulunma olasılığınız yüksektir.

Temel kişilik özellikleri: Çekici, çekici, öngörülemeyen, maceracı, dürtüsel, risk alma yeteneği.


Serçe parmağını oynatamıyorsan, yıllarca rutin bir hayat yaşıyorsun. Bir şirkette ideal olarak on yıl çalışacaksınız. Alışılmadık kariyer yollarına girmezsiniz. Ana akım kariyerlerle gideceksiniz. Tahmin edilebilir, güvenilir ve sadıksınız. Spontane maceralı bir yolculuğa çıkmadan önce iki kez düşüneceksiniz.

Resimde ilk hangi detayı gördünüz? Karakter analizi yapan kişilik testleri || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.