Resimde ilk gördüğünüz aşkta kim olduğunuzu ortaya çıkarıyor

Bu optik illüzyon kişilik testinde, resimde ilk gördüğünüz dikkatinizi çeken obje, gerçekte kim olduğunuzu ve aşık olduğunuzda baskın karakter özelliklerinizin nasıl değiştiği hakkında ipuçları veriyor.

kişilik testi

Aşık olduğunuzda, hayatınızın önemli kısımları değişmeden duramaz. Başka birine yer açtıkça rutininiz değişir ve bu her zaman kolay değildir. Diğer çeşitli zorlukların yanı sıra arkadaşlarınızla ve yeni romantik partnerinizle olan zamanı nasıl dengeleyeceğinizi öğrenmeniz oldukça önemlidir.

Bugün, geçmişte veya gelecekte kim olduğunuzun önemi olmaksızın ilişki büyük oranda çok ciddi bir çaba ve öğrenme gerektirir. Ve aşık olduğumuzda değişen sadece rutinlerimiz ve sosyal takvimlerimiz değil. Kişiliklerimiz bile, olduğumuz insan tipine ve içinde bulunduğumuz ilişki türüne bağlı olarak değişebilir.


Bir başkası için “değişmek” kötü bir davranış olarak kabul edilir, ancak meselenin inkar edilemez gerçeği, yeni biriyle tanıştığımızda ve aşık olduğumuzda, kendimizin mümkün olan en iyi versiyonu olmak istediğimiz için, hepimiz biraz değişiriz. Sadece kendimiz için değil, aynı zamanda karşımızdaki partnerimiz için. Bazense aşık olduğumuzda kişiliklerimiz daha da kötüye gidebilir.

Bu görsel kişilik testi, aşık olduğunuzda kişiliğinizin nasıl değiştiğini öğrenmenize yardımcı olabilir. Yapmanız gereken tek şey, bu optik illüzyona bakıp resimde ilk gözünüze çarpan objeye dikkat etmek. Ardından, aşağıdaki analizleri okuyabilir; gerçekte kim olduğunuz ve aşık olduğunuzda baskın karakter özelliklerinizin nasıl değiştiği hakkında ipuçlarını öğrenebilirsiniz.

Resimde ilk ne görüyorsunuz?

resimde ilk aşk

Not: Bu kişilik testi sadece eğlence amaçlıdır ve kişiliğinizin profesyonel bir değerlendirmesi olarak dikkate alınmamalıdır.

resimde

Seçtiniz mi? Şimdi analizlere geçelim…

1- Ressam

Bu resme baktığınızda ilk önce elinde fırça tutan ressamı gördüyseniz, aşık olduğunuzda, sevdiğiniz kişiye adeta lazer odaklı hale geliyorsunuz.

Aşık olmadığınızda, zamanınızı tanıştığınız her insanı tanımak için harcarsınız. Hatta bundan kendinizi alamazsınız.

Diğer insanlarla bağlantı kurmayı seviyorsunuz. Ama sahneye aşk geldiğinde, genellikle yaydığınız tüm o enerjiyi sadece bir kişiye ayırırsınız – aşkınıza! Bu harika, tatlı ve hoş ama aynı zamanda çok fazla baskı içerebilir.

Tamamen ve her şeyi tüketerek tapınmaya devam ederken bunu aklınızda bulundurun.

2- Bıyıksız adamın yüzü

Bu görüntüye baktığınızda ilk önce bıyıksız adamın yüzünü gördüyseniz, aşık olduğunuzda çok daha ciddi ve içe dönük oluyorsunuz.

Yalnızken ciddi olabilirsiniz, aslında bu doğal bir eğilimdir. Bir ilişki içinde olmak, size kendinizle oturma ve duygularınızı daha dürüst bir şekilde yaşama özgürlüğü verebilir.

Dinlenme ve yalnızlık anlarına sahip olmak güzeldir. Ancak ilişkiniz başladıktan sonra partilerin aranan ismi olmaktan çıkıp, adeta içinize kapanık bir ‘düşünür’ edasına bürünürseniz, partnerinizin kafasını karıştırma riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

3- Ağacın yanındaki kadın

Resimde ilk ağacın yanındaki kadını gördüyseniz, aşık olduğunuzda her şeyde ‘duygusallık’ görürsünüz.


İnsan deneyiminin büyük bir parçası olduğu için duygusallığınızı benimsemek önemlidir, ancak bazen bir puro gerçekten sadece bir purodur.

4- Bıyıklı adamın yüzü

Bu resimde ilk önce bıyıklı adamın yüzünü gördüyseniz, aşık olduğunuzda hızla ev sahibi olursunuz.

Aşık olmadığınız zaman, gerçekten köksüz bir varlıksın. Herhangi bir anda nerede olursanız olun, orası evdir çünkü sizin için ev sadece kirli çamaşırlarınızı bırakabileceğiniz bir yerdir.

Ancak aşık olmak, size hayatınızın merkezi olarak ailenin ve ‘yuva’nın önemi konusunda yeni bir farkındalık kazandırır. Ama yine de bazen evden çıkmanız gerektiğini unutmayın!

Siz evinizde Netflix keyfine başlamadan çok önce, birçok insan pek çok iyi nedenden dolayı sahilde yürüyüşe çıktılar.

5- Evler

Bu resme baktığınızda ilk önce evleri gördüyseniz, aşık olduğunuzda geleceğe çok daha fazla odaklanıyorsunuz demektir.

Hiç plancı olmamış olabilirsiniz, büyük ihtimalle bu sizin doğanızda yok. Ya da aşık olana kadar öyle sanıyorsunuz. Şimdi, üzerinde düşünmeyi en sevdiğiniz soru, “On yıllık planınız nedir?”

Aşık olmanın diğer yaşam önceliklerinizi doğru bir şekilde belirlemenize yardımcı olması harika. İnsanlar sizdeki değişikliği fark edecek ve bu sizi biraz rahatsız edebilir, ama kimin umurunda? Hayatında aşk ve heyecan duyduğun bir gelecek var!

6- Müzik aleti

Resimde ilk önce müzik aletini gördüyseniz, aşık olduğunuzda daha yaratıcı olursunuz.

Normalde çizemezsiniz, dikemezsiniz. Müzelere gitmekten nefret edersiniz. Sanatsal bir insan değilsiniz – olanlara saygı duymadığınızdan değil, sadece bu alanla asla ilgilenmediniz.

Ancak şimdi, aşıksınız ve performans sanatını takdir etmek ve iğne oyası yapmak gibi şeyler yapmaya başlamış olabilirsiniz.

Aşk kişiliğinizin başka bir yüzünü açtığında, bu kesinlikle harika bir şeydir. Aşkın bizi dönüştürmesi gerekiyordu. Gerçek olduğunu bu şekilde biliyoruz! Bu heyecan verici yolculuğa açık bir kalple devam edin.


Bu analizler sizin için ne kadar doğru? Facebook, TwitterInstagram‘da yorumlarınızı bekliyoruz.

2 farklı Kişilik Testi: Hayatınızdaki sorunlarla nasıl başa çıkıyor, onları nasıl çözüyorsunuz?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.