Resimde ilk gördüğünüz, en çekici özelliklerinizi söylüyor

Bu optik illüzyon kişilik testinde, resimde ilk gördüğünüz detay, insanların sizinle ilgili hayran oldukları en çekici özelliğinizi ortaya çıkarıyor.

resimde en çekici

Etkileyici ve çekici bir kişiliğe sahip biri kibar, arkadaş canlısı, eğlenceli ve karşı konulmazdır. İnsanlar sürekli sizinle vakit geçirmek istiyor, hatta size flört mahiyetinde yaklaşıyorsa, arkadaşınız olmaya çalışıyorsa veya sadece sizin yanındalarsa, çekici bir karaktere sahip olduğunuzu bilmelisiniz. Çoğunuz zaten kendini biliyor.

Resimde ilk gördüğünüz detay ne?

Başkalarına göre en çekici özelliğiniz ne? Aşağıdaki resme bakın ve ilk gözünüze çarpan detayı not edin. Ardından seçtiğiniz detaya göre aşağıdaki analizi okuyun.


optik illüzyon

1- Yaşlı adamın yüzünü gördüyseniz…

İlk önce yaşlı adamın yüzünü gördüyseniz, insanların sizinle ilgili hayran olduğu en çekici kişilik özelliğiniz içgörünüzdür.

Genel olarak derinden gözlemci ve açık fikirli bir insansınız. Her zaman ne kadar gördüğünüzü ve anladığınızı ilan etmezsiniz belki de, ancak yapsaydınız kimse şaşırmazdı. Etrafınızda bir Sherlock Holmes havası var gibi: Bilgiyi almak ve muazzam bir hızla işlemek sizin işiniz.

İnsanlar, başka insanları, yerleri ve durumları ele almak için çevrenizde takılmayı çok seviyorlar. Neredeyse her zaman meselenin tam kalbine indiğiniz biliniyor. Bu yüzden çevrenizdekilere tavsiyeleriniz de paha biçilemez görülebilir.

2- Şemsiyesi kırık kadını gördüyseniz…

İlk önce yüzü dönük şemsiyesi havalanmış kadını gördüyseniz, insanların çok beğendiği en çekici kişilik özelliğiniz, muazzam mizah anlayışınızdır.

Şaşırtıcı derecede çekiciliğinizin özünü ve dokunma gücünü benimsiyorsunuz. Beden diliyle konuşan birisiniz. Bir felaketle karşı karşıya olsanız bile – ister kırık bir şemsiye kadar küçük, ister kırık bir kalp kadar büyük bir şey olsun – mizahınızın ışığını dünyaya parlatıp daha iyi hale getirmeden edemezsiniz.

Mizahınızın parlaklığı, insanların asla yeterince doyamayacağı bir özelliğinizdir. Girdiğiniz her ortamı fener gibi aydınlatıyorsunuz. Siz çok çekici bir insansınız. Büyük ihtimalle siz de bunun farkındasınız.


3- Arkaya bakan şemsiyeli kadını gördüyseniz…

Resimde ilk arkaya bakan şemsiyeli kadını gördüyseniz, insanların hayran olduğu en çekici kişilik özelliğiniz olumlu tutumunuzdur.

Ne olduğu önemli değil, siz her zaman parlak tarafı görmenin bir yolunu bulursunuz. Bazen bunun insanları rahatsız edebileceğinden endişeleniyor olabilirsiniz ama size bir şey söyleyelim: Aslında onların en büyük mutluluk kaynağısınız.

Işığını insanlardan ve çevrenizden esirgemeyin. Paylaşmak için olumlu bir yaklaşımınız varsa, hemen devam edin ve bunu yapın. Pozitif karakterinizle insanlara güç veriyorsunuz.

4- Çiçekleri gördüyseniz…

Resimde ilk önce çiçekleri gördüyseniz, insanların sizde bulduğu en çekici kişilik özelliğiniz, duygusallığınızdır.

El sıkışmak ya da sözlerin samimiyeti olsun, her zaman göz temasını sürdürebilir ve insanların kendilerini daha önemli hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

İnsanların duygularını, kalplerine dokunarak onaylıyorsunuz. İnsanlar hatalarını size itiraf ettiğinde, başınızı sallar ve pişmanlıklarına yargılamadan dikkat edersiniz.

Bu durumda duygusallık, insanları rahat hissettirmede, evinizi yemyeşil kumaşlarla dekore etmede ve görünüşü kadar tadı da güzel olan atıştırmalıklar sağlamada çok iyi olduğunuz anlamına gelir. Eğlenmek için bir tutkunuz var ve insanlar misafiriniz olmaya bayılıyor.


Sizinle birlikte alışverişe çıkmak bile her zaman bir zevktir, çünkü baktığınız her şeyde mutlaka mükemmel bir şey buluyorsunuz.

Ayak parmaklarınızın uzunluğuna göre kişilik analizi || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.