Ortada hangi rengi gördün? Ne tür bir dahisin?

Bu optik illüzyon testinde dairenin orta alanında gördüğünüz renk, sizden emareler taşıyor; ne tür bir dahi olduğunuzu ortaya çıkarıyor.

hangi rengi

Ortada gördüğünüz renk dehanızı ortaya çıkarıyor. Görev, tasarımın merkezine bakmaya devam etmektir. Bir renk fark edeceksiniz. İlk gördüğünüz renk ne tür bir dahi olduğunuzu söyleyecektir. Dairenin ortasında gördüğünüz renge göre zeka seviyeniz değerlendirilebiliyor.

Not: Bu test eğlence amaçlı olup, kişiliğiniz veya zekanızla ilgili kesin bir yargıya varma amacı taşımamaktadır.


“Ortada hangi rengi gördün?” ismiyle hazırlanan bu test ne tür bir deha olduğunuzu ortaya çıkarıyor. Bu teste katılmak istiyorsanız, siyah beyaz tonlardan oluşan bir daireye sahip resme bakmanız yeterli oluyor.

Hangi rengi gördün? Ne tür bir dahisin?

Minds Journal’ın haberine göre, İnsanlar bu optik illüzyonda dairenin merkezine uzun süre bakılırsa mavi, kırmızı, sarı veya yeşil rengi fark edebilecekler. Bu dünyadaki herkesin içinde deha vardır. Bunu bulmak, benimsemek ve günlük hayatımızda uygulamak bizim sorumluluğumuzdur. Öyleyse, optik illüzyon testinde fark ettiğiniz renge dayanarak ne tür bir deha olduğunuzu bilelim.

1- Mavi Renk: Algı dehası

  • Önce mavi rengi görüyorsanız, o zaman bir algı dehasısınız.
  • 100 ve 120 hz aralığında beyin dalgalarının frekansını kullanıyorsunuz.
  • Zihinsel netlik sahip olduğunuz şeydir ve yaşam kavramlarını çok iyi anlayın. Dolayısıyla karmaşık kararlar vermek sizin için zor bir iş değil.
  • Muazzam zekanın yanı sıra verimli bir işçi ve iyi bir takım oyuncususunuz.
  • İnsanlar size güveniyor çünkü siz dürüstsünüz ve görüşlerinizi açıkça ifade ediyorsunuz.
  • Zor zamanlarda insanlar karmaşık meselelerle başa çıkmak için yardımınızı isterler. Dolayısıyla çevrenizdeki insanlara büyük bir destek olabileceğiniz, harika bir takım oyuncusu olduğunuz sonucuna varılabilir.

2- Kırmızı renk: Mantık dehası

  • Önce kırmızı rengi görüyorsanız, o zaman mantık dehasısınız.
  • Beyin dalgalarının frekansını 150 ve 180 hz aralığında kullanıyorsunuz, bu da ortalamanın üzerinde bir zekaya ve mükemmel bir sezgiye sahip olduğunuz anlamına geliyor.
  • Sorunları çözmek sizin için çok da önemli değil.
  • İnsanlar sıkıntıları sırasında sizi dört gözle bekliyorlar.
  • Sen doğal bir lidersin ve insanlar üzerinde büyük bir etkiye sahip görünüyorsun.
  • Toplumun çeşitli kesimlerinde insanları yönetebileceğiniz sonucuna varılabilir.

3- Yeşil Renk: Parlayan dahi

  • Yetenekli bir insansın, bu da seni parlayan bir dahi yapıyor.
  • Parlak veya parlayan dahiler yüksek IQ’ya sahiptir ve harika liderlerdir.
  • Çok meraklı, tutkulu ve açık fikirlisiniz.
  • Yeni şeyler keşfetmek ve yeni deneyimler aramak, sizi harekete geçirir.
  • Sayısız deneyiminiz, en yakın arkadaşlarınıza hayatın belirli yönleri hakkında akıllıca tavsiyelerde bulunmanıza yardımcı olur.
  • Anlatacak yeterince ilginç hikayeniz var ve insanlar sizi dinlemekten keyif alıyor.

4- Sarı renk: Çelik dahi

  • Olağanüstü bir insan ve çelik dehasınız.
  • Çelik dehalar çok detay odaklı ve titizdir, ancak çoğu zaman aşırı temkinlidir.
  • 120 ile 150 Hz arasındaki beyin dalgalarının frekansını kullanıyorsunuz.
  • Satranç ustası gibi mantığı uygulayan kişiler bu bölüme aittir.
  • Yaratıcı bir zihniniz ve sizi çevreleyen küçük ayrıntıları fark etme yeteneğiniz var.
  • Sanatsal disiplinlerle meşgul olmak sizi cesur başarılara götürebilir.
  • Zorlukları ve yeni deneyimleri seviyorsunuz – Hem de hiç tereddüt etmeden!

Peki bu dört deha türünden hangisi size uyuyor?

Genius Group’un kurucusu Roger James Hamilton’a göre dört farklı deha türü var:

1- Dinamo

Dinamo dahiler parlak beyinlere sahiptir ve güçlerini bir şeyler yaratmaya odaklarlar. Dinamo dahiler olan popüler kişiliklerden bazıları Thomas Edison, Beethoven ve Albert Einstein’dır. Yay enerjisine sahip oldukları bilinir, yani bir şeyler yaratırken akış halindedirler.

Onları hayata geçirmek için olasılıkları ve teknik bilgileri görebilirler. Ve yenilik yoluyla değer yaratan olağanüstü başarıya ulaşabilir.


2- Parlayan

Parlak veya parlak dahiler yüksek IQ’ya sahiptir ve harika liderlerdir. Oprah Winfrey, Marilyn Monroe ve Bill Clinton bunların arasındadır. Adeta bir yaz mevsimi enerjisine sahip oldukları biliniyor, bu da liderlikteki güçlü yönlerine odaklandıklarında akışta oldukları anlamına geliyor.

Harika konuşma becerilerine ve bağlantı kurma yeteneklerine sahiptirler. Konuşarak öğrenirler. Büyütme yoluyla kaldıraç yaratmak onların kazanan formülüdür. Para onlar için pek de önemli değildir. Liderlikleri zaten bolluk kapılarını açar.

3- Zaman

Tempo veya Zaman dehaları yavaş ve istikrarlı olma ilkesine göre yaşarlar, yarışı kazanırlar. Tempo dahiler Gandhi, Michael Phelps, Warren Buffet ve Nelson Mandela’dır. Sonbahar enerjisine sahip oldukları bilinmektedir, bu da onların yüksek algı duygularına ve azimlerine odaklandıkları anlamına gelir. Dinamo dahilerinin tam tersidirler.

Çevrelerindeki sorunların çok iyi farkındalar ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için ellerinden gelen her şeyi verebilirler. Ne kadar uzun sürerse sürsün veya önlerinde hangi engeller olursa olsun hedeflerine ulaşacaklar. Baskıyla araları hiç iyi değildir.

4- Çelik

Çelik dahiler çok detay odaklı ve titizdir, ancak çoğu zaman aşırı temkinlidir. Mark Zuckerberg bu bölüme ait. Kış enerjisine sahiptirler, yani verileri işlerken veya bilgileri yönetirken akış halindedirler. Hesaplamalarda harikalar, akışlarını oluşturmak için dikkatlice sistemler oluşturacaklardır.


Tek başlarına ve kendi zaman dilimlerinde çalışırken bile en iyi işi teslim edebilirler. Ve sınırlı bilgi gerektiğinde varlıklar olarak kabul edilir. Onlar alevli dahilerin tam tersidir.

Resimde 30 saniyede 4 horozu bulabilir misin? || Daha fazla test için bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.