Resimde ilk gördüğünüz hayvan gerçek kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor!

Hepimizin kişilik testi yapmayı sevmemizin bir nedeni var. Bunun nedeni ben-merkezci ya da bencil olmamız ya da diğer insanların gerçek bizi tanıması için acı bir şekilde umutsuz olmamız değildir. Çünkü insan olarak bizler sürekli gelişiyoruz. Bu optik illüzyonda ilk gördüğünüz hayvan, gerçek kişiliğinizi ortaya çıkarıyor.

gerçek kişilik

İnsan kişiliği ile ilgili somut olan şeyler var ancak kesinlikle dinamik yani değişen şeyler de var. Kişiliklerimiz yaşlandıkça değişiyor ve gelişiyor. Bizimle ilgili bazı şeyler her zaman doğru olsa da, kim olduğumuzun her zaman değişim seyrinde belirli yönleri de vardır.

Kişilik testleri ve sınavlar yapmayı seviyoruz çünkü bir dış gücün bize kendimiz ve kişilik özelliklerimiz hakkında bir şeyler söyleyebilmesi merak uyandırıcı oluyor.


Bize taşımamız için bir manto verildiğinde, kim olmamız gerektiğine dair bir tanım verildiğinde, bu sadece kendimizi anlamamız için omuzlarımızdaki baskıyı azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda bizi kendimizle ilgili önyargılı düşüncelerimizden kurtarıyor. Her birimiz için ne anlama geliyorsa, kendimizin mümkün olan en iyi versiyonu olmaya çalışıyoruz.

Gerçekten kim olduğunuzun ayrılmaz bir parçası olduğunu düşündüğünüz kişilik özelliklerinin çoğu, şimdiye kadar yaşamınız boyunca bilinçsizce şekillendi. Elbette, kendinizi geliştirmek için üzerinde çalıştığınız konular vardır. Belki daha sabırlı olmak istersiniz. Belki de fikrinizi söylemekte çoğu zaman zorlanıyorsundur.

Ancak, kişiliğimizi şekillendiren bilinçli yollar, dünyada algıladığımız bilinçdışı kalıpların bizi zaten şekillendirmiş olmasının yanında sönük kalır. Farkında olalım ya da olmayalım, görünüşte “görünmez” faktörler, kişilik tipimizin ve kimliğimizin büyük bölümlerini açıklayabilir.

Resimde ilk gördüğünüz hayvan gerçek kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor!

Tüm bunların ne anlama geldiğini daha iyi anlamak için bu kişilik testinin analizlerini okuyabilirsiniz. Yukarıda yazının giriş kısmında size sunduğumuz resimde açıkça gördüğünüz ilk hayvanın ne olduğuna karar verin. Ardından hangi hayvanı gördüyseniz aşağıda onun analizini okuyabilirsiniz. Bakalım bu yorumlar sizin için ne kadar doğru?

1- Kediyi gördüyseniz…

resimde kedi

İlk önce kediyi gördüyseniz, tamamen dengeden ibaret bir hayat yaşıyorsunuz demektir.

Zamanınızın tadını kendinize ayırıyorsunuz ama aynı zamanda grupla zaman geçirmenin önemini de biliyor ve buna değer veriyorsunuz.

Bilinmeyeni keşfetmenin ve harekete geçmenin büyük bir savunucususunuz, ancak bu belirsiz sıçramayı yapmadan önce her şeyi dikkatlice düşünmeniz gerektiğini biliyorsunuz.

Hayatınız, genellikle yalnızca karanlıkta bulunan şeylere ışık tutmakla ilgilidir.

2- Kunduzu gördüyseniz…

kunduz

Resimde ilk kunduzu fark ettiyseniz, kendi ruhunun yaratıcılığına tamamen güvenen bir insansınız demektir.

Başkalarının yaratıcılığınız hakkındaki fikirlerinin, dünyaya sunduklarınızı etkilemesine izin vermiyorsunuz. Güveniniz, katılabileceğiniz her tür ekipte sizi büyük bir değer yapıyor, çünkü işbirliği ile her şeyin başarılabileceğini biliyorsunuz.

Siz sadece kendi kendini motive etmeyen, aynı zamanda başkalarını da motive etmenin hayatınızda anlamlı bir itici güç olduğuna inanan bir insansınız.


3- Atı gördüyseniz…

at hayvan

İlk önce atı gördüyseniz, ruhu onlara güç ve kolaylıkla hayat boyunca rehberlik eden bir insansınız demektir.

Bazen ne kadar yetenekli olduğunuzu hafife alabilirsiniz, ama yapmamalısınız!

Azim, cesaret ve kararlılığınız var ve onlara fiziksel, duygusal ve ruhsal olarak sahipsiniz!

Sezginize güvenmeyi unutmamalısınız. İçinizdeki o güçlü sesi dinleyin ve hayatın önünüze çıkardığı birçok engeli aşarken kolay kolay yoldan çıkmazsınız.

4- Köpeği gördüyseniz…

köpek gerçek kişilik

Resimde önce köpeği gördüyseniz, sadece kendiniz ve çevreniz hakkında değil, aynı zamanda başkaları hakkında da keskin bir farkındalık duygusuyla donatılmışsınızdır.

Sevdiğiniz insanlara son derece bağlısınız ve kalbinizi verdiğinizde koşulsuz olarak veriyorsunuz.

Önce köpeği görmek, şiddetli bir koruyucu ruha sahip olduğunuz anlamına gelebilir, ancak aynı zamanda jetlerinizi soğutmanın ve şarj etmeniz gerektiğinde oynamak için zaman bulmayı hatırlamanın önemini bildiğiniz anlamına gelir.

Sizinki sevgi, enerji ve heyecan dolu bir hayat.

5- Ahtapotu gördüyseniz…

ahtapot

Resme baktığınızda ilk gördüğünüz şey bir ahtapotsa, çok şanslı bir azınlıktansınız!

Ahtapot, hayatları akışkanlık, yaratıcılık ve zeka tarafından yönlendirilenleri arar. Hayatı sizi birçok zorlu boşlukta manevra yapmaya zorlayacak bir insansınız.

Neyse ki, ahtapotu gördüğünüze göre, sadece diğer tarafa nasıl geçeceğinizi değil, aynı zamanda stil, kolaylık ve kalp zarafetiyle nasıl yapacağınızı da biliyorsunuz demektir. Size bir meydan okuma verildiğinde başarılı olursunuz ve karanlıktayken bile ışığı aramak için kendi içinize dönmeyi çok iyi bilirsiniz.

6- Kelebeği gördüyseniz…

kelebek

Resme baktığınızda kelebeği gördüyseniz, muhtemelen hayatınız hızla değişiyor ve onunla birlikte siz de değişiyorsunuzdur. Kelebek, metamorfozu tamamlanana kadar ortaya çıkmaz. Siz gizemle büyüyen ve benliğin tamlığına ulaşmak için değişimin, ölüm kadar aşırı bir değişimin bile gerekli olduğu gerçeğini tamamen kabul eden bir insansınız.


Işıltılı ve kibarsınızdır. Gerçek şu ki, çevrenizdeki herhangi birinin olabileceğinden çok daha fazla geçmişle uyum içinde olduğunuzda, insanlar size çekici geliyor, onlara çekici gelenin kırılgan güzelliğiniz olduğunu düşünüyorlar.

Black Friday (Efsane Cuma) öne çıkan indirim kampanyaları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.