Yüzde 100 doğru çıkan bilinçaltı kişilik testi

Bilinçaltı testi: Projektif testler insan ruhunun durumunu, kişilik özelliklerini, değerleri, hedefleri, savunma mekanizmalarını, korkuları, kompleksleri, travmaları ve çok daha fazlasını anlamaya yardımcı olur.

bilinçaltı testi

Yüzde 100 doğru çıktığı söylenen bilinçaltı kişilik testi… Resimde ilk ne gördünüz? Hangi unsur daha çok dikkatinizi çekiyor? Dikkatini çeken şey senin için ne diyor? Bakalım aşağıdaki analizler sizin için ne kadar doğru çıkacak?

Resimde ilk küçük kız çocuğunu görenler

Çimlerde oturan bir kız dikkatinizi çektiyse, büyük olasılıkla bebeklik döneminde bastırılmış duygularınız veya bilinçsiz bir travmanız var demektir.


Bu travma erken çocukluk döneminde meydana gelen bir olay olabilir . Zihnimizi baskı altına alan tehlikeli ya da travmatik olaylar var ama mesele o olaylara geri dönmek, olumsuz sonuçları ortadan kaldırmak için onları hafızamızda canlandırmanız gerekiyor.

Ancak kelebek karanlıkta kaybolursa, bu kötü bir şeyin olacağı veya hayatınızı değiştirecek bir fırsatı kaçırdığınız anlamına gelebilir. Hatta bazı kültürlerde kelebekler ölü ruhların taşıyıcıları olarak kabul edilir ve beyaz kelebekler ölü bebeklerin ruhları olarak kabul edilir. Öteki dünyayla garip bir bağ hissedebilir ve kendinizi şiddetli bir depresyon içinde bulabilirsiniz. Yakın zamanda sevdiğiniz birini veya aile üyenizi kaybetmiş olabilirsiniz.

Resimde ilk çilek dikkatinizi çektiyse

Çilek bu görüntünün merkezindedir. Bu, kalbi temsil eden semboldür. Çilek eski zamanlarda aşkın meyvesi olarak kabul edilirdi. Efsaneye göre, Adonis öldüğünde, tanrıça Venüs’ün kederi o kadar güçlüydü ki, Adonis’in yasını tutmayı bırakmadı. Kalp şeklindeki gözyaşları yere düştü ve çilek oldu.

Çilek dikkatinizi çektiyse, o zaman en çok başarısız ilişkilerden veya karşılıksız aşktan korkuyorsunuz. Aynı zamanda, duygusal ikilik yaratan diğer insanlarla ilişkiler arıyorsunuz. Bir yandan ilişki istiyorsunuz, diğer yandan açıklanamaz bir korkunuz var.

Bu duyguların kaynağı, anne babanla olan ilişkinde ya da anne babanın ilişkisinde yatmaktadır. Onların sevgisi, kendi ilişkiniz için bir örnek ve temeldir.


Ebeveynleriniz arasında sevgi eksikliği yaşadıysanız, bu görüntüleri, duyguları ve korkuları kendinizmiş gibi deneyimlemiş ve diğer insanlarla olan ilişkilerinize taşımış olabilirsiniz.

Bir kuru kafa mı gördünüz?

Kafatası bu resimde net bir şekilde mevcut değil, ancak diğer tüm unsurlar optik bir yanılsama oluşturuyor . Tüm gerçek unsurları atladıysanız ve önce kafatasını gördüyseniz, bu, sıradan yaşam koşullarında korku saldırıları ve panik şeklinde kendini gösterebilen içsel bir ölüm korkunuz olduğu anlamına gelir.

Ölüm korkusu çoğu insan için normaldir, ancak bazen dayanılmaz boyutlara ulaşır. Bu korku belirli durumlar tarafından tetiklenebilir.

irinin ölümüne tanık olmuş, mücbir sebeplere karışmış ya da yakınlarınızın ölümünden endişe duymuş olabilirsiniz.

Belki de ölmüş ve unutulmuş bir aile üyesi size böyle görünür.

Resimde ilk ağaçlara odaklananlar

Bu resimde ağaçlar 2 kişiliğiniz olduğu anlamına gelir. Aşırı durumlarda, bu ikilik bipolar bozukluk veya şizofrenide ifade edilir.


Çok dramatik ruh hali değişiklikleri veya günlük yaşamı engelleyen aşırı ve kalıcı semptomlar yaşıyorsanız, bir uzmana gitmeye değer.

Akıllara durgunluk veren optik illüzyon: Ne kadar dikkatli ve sezgiselsiniz? || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.