Yumurta saklama seçiminiz en güçlü kişilik özelliğinizi söylüyor!

Kendinizi tanımak o kadar kolay değil. Ama bazı ipuçları bize fikir verebilir. Gelin bizimle birlikte kendiniz hakkında daha fazlasını keşfetmek için birkaç dakikanızı ayırın! Bu kişilik testi, yumurta saklama seçiminize bağlı olarak kişiliğinizle ilgili büyüleyici içgörüleri ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

yumurta saklama

Yumurta kartonlarından buzdolabı çekmecelerine, yumurta saklama tercihinizin sizin hakkınızda ne söylediğini öğrenin! İlginç kişilik analizi…

Kendinizi ve kişiliğinizi daha iyi anlamak mı istiyorsunuz? Bu kişilik testi tam da bunu yapmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Yumurtaları saklamanın dört farklı yolunu kullanan bu test, hayattaki farklı durumlara nasıl yaklaştığınızı inceleyecek. Düşünceleriniz, tutumlarınız ve davranışlarınız hakkında fikir verecektir. Bu kişilik testini yaparak, kendinize ve çevrenizdeki dünyayla nasıl etkileşime girdiğinize dair bir anlayış kazanabileceksiniz.


Bu benzersiz kişilik testi, yumurtalar için dört farklı saklama yöntemine dayanmaktadır. Dört yöntemden birini seçmeniz istenecektir. Cevabınız, kişiliğiniz hakkında hemen belli olmayabilecek şeyleri ortaya çıkaracaktır. Bu test, hayata nasıl baktığınız, verdiğiniz kararlar ve farklı senaryolara nasıl tepki verdiğiniz hakkında bilgi vermek için tasarlanmıştır.

Yumurta saklama seçiminiz nasıl olurdu?

yumurta saklama

Elinizde 4 tane yumurta ve 10’lu bir yumurta kutusu var diyelim. Yumurtaları kutuya hangi şekilde dizerdiniz? Yukarıdaki 4 alternatiften birini seçin ve en kuvvetli kişilik özelliğinizi öğrenin.

Not: Aşağıdaki analizleri okumadan önce yukarıdaki resimde hangi alternatif saklama yöntemini tercih ettiğinize karar verin. Sadece karton olarak düşünmeyin, bu saklama şekillerini buz dolabınızdaki yumurta saklama bölmelerine göre de düşünebilirsiniz.

Karar verdiyseniz seçtiğiniz tercihi okuyabilirsiniz. Bakalım sizin için ne kadar doğru…

Alternatif A

karakter analizi

Eğer bu şekilde zikzak olarak dizmeyi seçtiyseniz en güçlü yönünüz yaratıcılığınız. Devamlı yeni fikirler üretir ve asla aynı şeyi uzun süre yapamazsınız. Onlarca farklı görevi aynı anda yerine getirebilen ve daima dikkatleri üzerinde toplamayı başaran birisiniz.


Yumurtaları bir kutuda saklamanın birinci yolunu seçen insanlar genellikle bağımsız, kendine güvenen ve iradeli kişilerdir. İnisiyatif alırlar ve kalabalığın arasından sıyrılmaktan korkmazlar. Projelerde yalnız çalışmaktan daha rahat olabilirler ama aynı zamanda akranlarının desteğinden de keyif alırlar. Kendilerinden emindirler ve yeteneklerine güvenirler, ancak aynı zamanda yeni fikirlere ve geri bildirimlere de açıktırlar.

Alternatif B

karakter testi

Eğer bu şekilde bütün yumurtaları tek bölgede toplamayı tercih ettiyseniz en güçlü yönünüz mantığınız ve analitik zekanız. Bir şeyleri organize etmek için doğmuşsunuz. En zor işlerin altından bile azminiz ve sistemli çalışmanız sayesinde kalkabilirsiniz.

Yumurtaları bir kutuda saklamanın 2. yolunu seçenler, analitik düşünürler olma eğilimindedir. Sorunlara mantıklı bir zihniyetle yaklaşırlar ve karar vermeden önce tüm seçeneklerini değerlendirmek için zaman ayırırlar. Hayatlarının her alanında denge ve uyum için çabalarlar ve birden fazla çözüme sahip olmanın rahatlığını bulurlar. Kendi fikirlerini oluşturmadan önce farklı bakış açıları arayan açık fikirli bireylerdir.

Alternatif C

yumurta saklama

Eğer şekildeki gibi dengeli bir biçimde yumurtaları dizdiyseniz en güçlü özelliğiniz esnekliğiniz. Her türlü zorlukların arasında rahatlıkla manevra yapabilir ve küçük oyunlarla bu zorlukları bertaraf etmesini bilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye ve kendinizi geliştirmeye açık birisiniz.

Yumurtaları bir kutuda saklamanın 3. yolunu seçenler genellikle yapıya ve düzene ilgi duyarlar. İleriyi planlamaktan ve görevleri kesinlik ve doğrulukla yerine getirmekten büyük gurur duyarlar. İstikrar ve güvenliğe değer verirler, kendilerine huzur veren rutinleri tercih ederler. Aynı zamanda, gerektiğinde planları değiştirebilecek kadar esnektirler.

Alternatif D

kişilik testi

Eğer yumurtaları şekildeki gibi dizmeyi tercih ettiyseniz en güçlü yanınız kararlılığınız ve kesinliğiniz. Doğuştan liderlik özelliklerine sahipsiniz ve olayları hızla analiz edip doğru kararı verebiliyorsunuz. Çevrenizde her zaman ilgi odağısınız.


Yumurtaları bir kutuda saklamanın birçok yolu olan görseli seçen kişiler, yaratıcı problem çözücüler olma eğilimindedir. Değişimi kucaklarlar ve farklı olasılıkları keşfetme konusunda başarılı olurlar. İşbirliği yeni fikirler üretmelerine yardımcı olduğundan, genellikle ekipler üzerinde çalışmaktan hoşlanırlar. Doğal yenilikçiler olarak, her zaman mevcut sistemleri ve süreçleri iyileştirmenin yollarını ararlar.

Astroloji: Venüs Boğa transiti burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.