Resme 10 saniye bakın ve ilk ne gördüğünüzü söyleyin

Resme ilk baktığınızda ne görüyorsunuz? Dağ mı, yüz mü? 10 saniyede karakterinizi analiz edin!

karakter analizi

Resimde ilk bakışta ne görüyorsunuz? 10 saniyede karakter analizi!

Resme baktığınızda ilk gördüğünüz şey karakteriniz hakkında size çok şey anlatıyor. Bu görüntü karakterinizi daha iyi anlamanızı yardımcı olacak. Resme baktığınızda gördüğünüz şey; konfor bölgenizde kalmayı mı sevdiğinizi ya da maceracı bir ruh ve seyahat etmeyi mi daha çok sevdiğinizi anlamınızı sağlıyor. Bu sayede karakteriniz hakkında bir çok şeyi öğrenmenize yardımcı oluyor.


Optik illizyonlar, kişiliğinizi, sizin bile bilmediğiniz bir şekilde test ediyor. Bugünkü optik illüzyon resmi, başka bir kişilik testi ve aynı zamanda küçük bir zeka oyunu gibi. Bu görüntü kendinizi daha iyi anlamanızı sağlayacak. Resme ilk baktığınızda ne görüyorsunuz? Dağ mı, yüz mü? 10 saniyede karakterinizi analiz edin!

Yukarıdaki resme bakın ve kişiliğinizi öğrenin.

Karakter analizi: İlk bakışta ne gördünüz?

Resimde iğne yapraklı ağaçlar ve kar ile dağların güzel bir görüntüsü mevcut. Ayrıca resimde dağlarda kar yağışı var gibi görünüyor. Ayrıca resimdeki yüzü fark ettiniz mi? Pek çok insan bunu yapamaz.

Dağlar:

İlk önce dağları fark ettiyseniz, evde kalmayı ve konfor bölgenizde olmayı seven birisiniz demektir. Çok seyahat etmek istemiyor ve olduğunuz yerde kalmayı sevmiyorsunuz. Kendinizi bir yerde rahat ettirirsiniz ve oradan taşınmak istemezsiniz. İnsanlar sizi genellikle tembel ya da bencil biri olarak görür ama siz tembel biri değilsiniz. Siz sadece rahatınızı bozmayı sevmeyen birisiniz.

Yüz:


İlk önce bir yüz gördüyseniz; seyahat etmeyi ve hayatta yeni arkadaşlar edinmeyi seviyorsunuz demektir. Maceracı bir insansınız ve sadece kullanabileceğiniz şeyleri satın almayı seviyorsunuz. Bu, müsrif olmadığınız ve eşyalarınızı size yakın tutmayı sevdiğiniz anlamına geliyor. Ayrıca aile odaklı bir insansınız.

Resimde ilk bakışta hangi detay gözünüze çarpıyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.