Resimde ilk ne görüyorsun? Gizli yönleri ortaya çıkaran kişilik testi

Resimde ilk ne görüyorsunuz? Görsellerde verdiğiniz anlık tepkiler aslında kişiliğimizi belirliyor. Sosyal medyada yayılan bu kişilik testi ise, karakterinizin gizli yönleriyle yüzleşmek için bir fırsat sunuyor.

resimde ilk ne

Görsele baktığınızda ilk ne görüyorsunuz? Köpek mi, aslan mı, kedi mi, kuğu mu yoksa at mı? Dikkatinizi görsele verin ve kişiliğinizin bilmediğiniz yönlerine doğru bir yolcuğuna çıkın.

Resimde ilk ne görüyorsunuz?

Bu kişilik testinde önemli olan, gerçekten ilk hangi hayvanın odağınızı çektiği… Buna göre aşağıdaki analizleri okuyabilirsiniz.


Köpek

köpek

İlk gördüğünüz hayvan bir köpekse, karşılaştığınız her şeyde sadık ve özverili bir kişi olduğunuz ve başkalarına verdiğiniz sözleri daima yerine getirdiğiniz anlamına gelir. Ayrıca güçlü bir koruma duygusuyla öne çıkıyorsunuz, etrafınızdakilere yardım etmek için imkanlarınızın ötesine geçmeye hazırsınız.

Aslan

aslan

Eğer aslanı ilk olarak aslanı gördüyseniz, son derece güçlü bir kişiliğiniz var demektir. Hayattaki hedefleriniz ve istekleriniz sizin için çok net ve bunlara ulaşmak için çok çalışıyorsunuz. Üstün niteliklerinizden biri de değer verdiğiniz kişilerin fikirlerini dinlemeye her zaman istekli olmanız…

At

at

Görsele baktığınızda gözünüze çarpan ilk şey bir at ise başkalarına yardım etmeyi seven özverili bir insansınız demektir. Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmeye değer veriyorsunuz ve ailenizi her zaman her şeyin üstünde tutuyorsunuz, kendi sorumluluklarınız ve isteklerinizden bile…

Kedi

resimde ilk kedi

Gözleriniz ilk olarak kediyi fark ettiyse, hapsedilmekten nefret eden bir insansınız. Kendinizi kapalı veya köşeye sıkıştırılmış hissettiğiniz bir ortamdan kaçmak isteyen, açık fikirli bir kişiliğiniz var. Geçmişleri veya geçmiş davranışları ne olursa olsun, insanların değişebileceğine, büyüyebileceğine ve gelişebileceğine güçlü bir şekilde inanıyorsunuz.

Kuğu

resimde ilk kuğu


Dikkatiniz ilk olarak kuğuya yöneldiyse, bu sizin sadece sınırı gökyüzü olan biri olduğunuzu gösterir. Günlük monotonluğu kırmak için her zaman yeni zorluklar ve maceralar arıyorsunuz. İmkansıza inanmıyorsunuz ve her duruma olumlu bir tavırla yaklaşıyorsunuz, Bu da birçok engeli başarıyla aşmanıza yardımcı oluyor.

Astroloji: Ağustos 2023 aylık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.