Resimde ilk ne gördüğünüz kaygınızın sebebini açıklıyor!

Kişilik testinde resimde iki obje var ve sizin ilk hangisini gördüğünüz kaygınızın sebebini açıklıyor. İşte kaygı ölçen kişilik testi…

Resimde

Kişiliğinizi yüzde yüz tanıdığınızı söyleyebilir misiniz ya da karakter özelliklerinizde sebebini açıklayamadığınız durumlar oluyor mu? Hepimiz insanız ve zaman zaman kendimizi veya karşımızdaki kişiyi tanımakta güçlük çekiyoruz. Çünkü insan karakteri gizli sırlarla dolu.

Kaygılar insanı bambaşka bir hale getirebilir. Hatta olduğunuzdan farklı bile gösterebilir. Kişilik testleri insan karakteriyle ilgili bilinmeyenleri ortaya çıkarıyor. Bu testte kaygılarınızı ortaya çıkaran sebepleri değerlendiriyoruz. Bu testler sizi yüzde yüz tanımlamaz fakat kafanızda bazı şeyleri tartmanızı sağlayabilir. Peki, kişiliğinizde gizli sırları öğrenmeye hazır mısınız? Bu test, kişiliğinizin gizli yönlerini ortaya çıkarmak için seçtiğiniz resimden yararlanıyor.


Resimde ilk gördüğünüz şey sürekli değişen kaosta hassasiyetlerinizi ve başkalarını anlama biçimlerinizi ortaya çıkarıyor. İşte kendini tanımanın en keyifli yolu…

Kadın profili gördüyseniz: Siz özelsiniz

Her şeyi derinden hisseden, herkesin göremediği doğruları, detayları fark eden birisiniz. Kaygıya yatkın birisiniz. Bu mutlaka her zaman endişeli olduğunuz anlamına gelmez; daha ziyade, hayata karşı tutkulusunuz ve her şeyi derinden hissediyorsunuz. Oldukça hassassınız ve başkalarını çok önemsiyorsunuz ve bu empati bazen endişeye yol açabiliyor ve sizi yoruyor. Siz özel birisiniz bunun kıymetini bilecek insanlarla bir arada olmaya çalışın.

Sütunları gördüyseniz: Işık gibisiniz


Muhtemelen sakin ve istikrarlı birisiniz. Hayat kaotik hale geldiğinde başkalarının baktığı kişi sizsiniz, sürekli değişen bir dünyada bir istikrar ışığısınız. Stresli durumlarda bile duygularınızı kontrol altında tutma becerisine sahipsiniz. Sakinlik ve kaygının büyüleyici bir karışımısınız demektir. Çoğu durumda soğukkanlılığınızı koruyabilirsiniz, ancak aynı zamanda belirsizlikle karşı karşıya kaldığınızda kaygının acısını da hissedebilirsiniz. Bu çok yönlülük, çeşitli durumlara nispeten kolaylıkla uyum sağlamanıza olanak tanır. Bu, sürdürülmesi zorlu bir denge olabilir, ancak aynı zamanda esnek ve dirençli olduğunuz anlamına da gelir.

Alışveriş ayı Kasım’da indirimlerden faydalanma rehberi


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.