Yumruğunuzu nasıl sıktığınız kişiliğiniz hakkında neler söylüyor?

Kişiliğinizi ortaya çıkaracak detaylar arasında yumruk sıkma şeklide oldukça önemlidir. Yumruğunuzu nasıl sıktığınız kişiliğinizin hangi duygusal tarafa daha çok yöneldiğini anlatıyor olabilir…

Yumruğunuzu nasıl

Yumruğunuzu nasıl sıkıyorsunuz? Yumruk sıkma şekliniz kişiliğiniz hakkında neler söylüyor? “Kişilik testleri, sevip sevmediğiniz şeyler ve tercihleriniz üzerinize oluşturulan, kendiniz hakkında bilgi edinmenizi sağlayan araçlardır. Bu testler, psikolojik durumunuzu, düşünce biçiminizi, bastırdığınız derin duygularınızı ve gizli kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarmak için uzmanlar tarafından tasarlanmıştır.

Yıllardır süre gelen davranışlarımız, edindiğimiz alışkanlıklar hepsi kişiliğimizin temellerini oluşturur. Bazen bizim dikkat etmediğimiz huylarımız da olabilir. Kişilik testleri bazen bir görüntü ile bazen bir soru ile bazen de bir alışkanlığımız ile kişiliğimiz hakkında bildiğimiz ya da daha önce farkına varmadığımız detayları bizimle paylaşır.


Bu kişilik testinde de yumruk sıkma şeklinize göre kişiliğiniz hakkında detayları öğreneceğiz. Hazırsanız teste geçelim!

Yumruk sıkma şekline göre kişilik analizi

Yukarıda 3 farklı yumruk sıkma şekli görüyorsunuz. Bu basit kişilik testi 3 farklı yumruğunuzu sıkma şekli üzerine tasarlanmıştır. Sizden istenen oldukça basit: elinizi bir yumruk yapın ve yukarıdaki yumruk sıkma şekillerinden size hitap edeni seçin.

Yumruk sıkma şekliniz sizin kişiliğinizin hakkında birçok detayı ortaya çıkaracak.

Evet, hangi yumruk sıkma şeklinin size hitap ettiğini seçtiniz değil mi? O zaman şimdi yumruk sıkma şeklinizin kişiliğiniz hakkında söylediklerini birlikte öğrenelim.


yumruk 1

1- Hayal gücü yüksek ve vizyon sahibi

Yumruğunuzu sıkma şekliniz birinci görselde yer alana benziyorsa son derece hayal gücü yüksek bir kişisiniz. Sizin zihniniz tam bir yaratıcı fikir ve yenilikçi çözüm merkezi gibi. Bir şeyler düşünürken tam bir hayalperestsiniz. Sizin için sınır yok. Sınırları zorlamak sizin için bir hobi. Her zaman kalıplarınız dışına çıkan birisiniz.

Hayalperest kişiliğiniz, kişisel tarzınızdan hayatta verdiğiniz her kararda kendini belli eder. Dünyaya diğer insanlara göre daha farklı bir bakış açısına sahipsiniz. Bu bakış açınız çoğu zaman etrafınızdaki insanların asla görmeyeceği, dikkat etmeyeceği şeylerden yeni fikirler ortaya çıkarmanıza sebep olabilir.

Temel kişilik özellikleri:

  • Hayal gücü yüksek
  • Yaratıcı fikir sahibi
  • Yenilikçi
  • Vizyon sahibi

yardımsever

2- Yardımsever ve şefkatli

Yumruğunuzu sıkma şekliniz ikinci görselde yer alana benziyorsa kişiliğinizin en önemli özelliği nezakettir. İnsanlara karşı oldukça empati yapan, başkalarını düşünen ve yardıma ihtiyacı olana hemen elini uzatan birisiniz.

Şefkatli olmak sizi bazen zor durumda bırakabilir. Başkalarının ihtiyaçlarına her zaman öncelik verdiğiniz için kendinizi sıklıkla ikinci plana atıyorsunuz. Ancak bu durum sizi duygusal açıdan oldukça tatmin etmektedir.Bu sıcak ve her zaman cömert tavrınız insanları size çekiyor ve çoğunlukla onların dert ortağı oluyorsunuz. Teselliye ihtiyacı olan ya da bir tavsiye arayan kişiler ilk önce sizin kapınızı çalıyor.

Temel kişilik özellikleri:

  • Yardımsever
  • Şefkatli
  • Nezaketli
  • Empati yeteneği yüksek
  • Cömert

hayalgücü yüksek

3- Hayal gücü yüksek ve yardımsever

Yumruk sıkma şekliniz üçüncü görselde yer alana benziyorsa hem hayal gücü yüksek hem de nezaketin birleşim noktasısınız. Yukarıdaki iki yumruk sıkma şeklinin siz birleşimisiniz. Yüksek hayal gücünüz, başkalarının dertlerini önemseyen yardıma açık bir kalple birleşir.Çevrenizdeki insanların hayatlarına hayal gücünüzü kullanarak anlamlı dokunuşlar bırakıyorsunuz. Bu halinizle fark etmeden çevrenize ilham veriyor ve nezaketi yayıyorsunuz.

Temel kişilik özellikleri:

  • Hayal gücü yüksek
  • Nezaketli
  • Dost canlısı
  • Yardımsever
  • Cömert

Bu kişilik testinde doğru bir cevap yoktu. Hayatta aldığımız her karar ve attığımız her adım bizim kişiliğimizin getirdiği kararlar doğrultusunda oluyor. Bizi biz yapan da bu huylarımız. Peki, bu “yumruk sıkma şekliniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor” testi sizin kişiliğinizle ilgili detayları doğru yorumlamış mı? Aynı zamanda bu testi yakın çevreniz ile paylaşarak onların da kendilerini fark etmelerini sağlayabilirsiniz.

Astroloji: Kasım 2023 aylık burç yorumları || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.