Bilinçaltı kişilik testi: Resimde ilk ne görüyorsunuz?

bilinçaltı kişilik testi

Bilinçaltı kişilik testi: Karakteriniz hakkında önemli bilgiler veren kişilik testleri, uzmanlar tarafından özel olarak tasarlanmaktadır. Bu tür testlerde gün yüzüne çıkmayan ya da fark etmediğiniz yanlarınızı keşfedeceksiniz. Beyniniz seçtiğiniz ya da algıladığınız nesnelerde fark etmediğiniz noktalara ışık tutabilir.

Kişilik testleri ile kendiniz hakkında birçok bilmediğiniz bilgiye ulaşılabilirsiniz. Kişi kendisiyle ilgili gerçekleri görmek ve eğlenceli vakit geçirmek için zeka testi ve kişilik testlerine başvurmaktadır. Görselde ilk algılanan nesne ile karakterinizde bilmediğiniz noktaları fark edebilirsiniz. Böylelikle kendiniz daha iyi tanıma fırsatı da elde etmiş olacaksınız. Eğer yeni şeyler denemekten ve alacağınız cevaplardan korkmuyorsanız testi uygulamaya başlayabilirsiniz.

Bilinçaltı kişilik testi: Resimde ilk ne gördünüz?

Bu kişilik testinde içi içe geçmiş birkaç resim bulunmaktadır. Resme ilk baktığınızda gördüğünüz nesne ise sizin hakkınızda birçok bilgi barındırıyor. Bu resimde görünen ilk nesne ana karakterinizi anlatacak. Beyninizin çalışma stiline göre bazen bir kimi zaman da birkaç şeyi aynı anda görebilirsiniz. Ama ilk gözünüze çarpan muhakkak bir şey olmaktadır. Peki ilk kız mı, kurukafa mı yoksa ağaçların arasına gizlenmiş çocuğu mu gördünüz?


İlk kızı gördüyseniz:

kız

Resme baktığınızda ilk kızı gördüyseniz doğal bir çekiciliğiniz bulunuyor. Tanımadığınız kişiler üzerinde etkiniz de oldukça fazla ve söylediklerinizle onların düşüncelerine etki edebilirsiniz. Kendinizi ve düşüncelerinizi savunmayı çok iyi bildiğiniz için söyledikleriniz güvenilir olarak algılanır. Bu sebeple insanlar sizin düşüncelerinizi doğrular.

Böyle olan insanların karşısında her zaman saldırgan ya da gizli düşmanlar bulunur. Bu tür durumlara karşı dikkatli olmalı ve oluşabilecek tehlikeler için kendinizi hep korumalısınız. Gelebilecek saldırılara karşı onlardan bir adım önde olmalısınız.

İnsanlara körü körüne güvenen biri değilsiniz. Bu sebeple çok yakın arkadaş sayınız bir ya da iki kişiden oluşuyor. Güveninizi kazanan kişilerle ise sağlam bir bağınız bulunuyor. Yakın olduğunuz insanlar ise sizi çok iyi tanıdıkları için sık sık konuşup görüş bildirmediğinizi ve gerekli durumlarda doğru yönlendirmeler yapacağınızı bilir.


Resimde ilk kurukafayı fark ettiyseniz:

kurukafa

Görsele baktığınızda ilk kurukafa gördüyseniz zor durumlarda sakin olmayı bilen ve paniğe boğulmayan bir insansınız. Sizi sinirlendirecek ya da moralinizi bozacak durumlarda kontrollü davranıyorsunuz. Dengeli hareketlerinizle çevrenizdekilere de sakinlik ve dinginlik aşılıyorsunuz. Tabii ki her insan gibi çileden çıkmadığınız durumlar da olmuyor değil!

Normalde huzurlu bir doğanız bulunuyor. Olabildiğince empati yapmaya çalışıyor ve bu sebeple kendinizi kaybetmiyorsunuz. Yaşadığınız durumları süzgecinizden geçirdiğinizde çevrenizdekilerin güvenini de kolaylıkla kazanabilirsiniz. Çevrenizdekilere verdiğiniz akıllar da sizin kadar mantıklı ve çoğunlukla doğru çıkıyor.

Arka plandaki ağaçları ve çocuğu gördüyseniz:

bilinçaltı kişilik testi

Eğer resimde ağaçları ve çocuğu ilk görenlerden biriyseniz tutkulu ve duygusal bir yapınız bulunuyor. Planlarınızı kolaylıkla değiştirebilir ve kendinizi yeni seçenekler arasında bulabilirsiniz. Bu sebeple ilk aldığınız kararları sonuna kadar götüremeyebilir ve işin sonunda kendinizi farklı noktalarda bulabilirsiniz. İlk aldığınız kararı tamamladığınız durumlarda ise sonuca ulaşana kadar kopmalar yaşayabilirsiniz. Bu sebeple yeni bir durumla karşılaştığınızda her şeyi unutmamalı ve konuyu baştan sona tekrar düşünmelisiniz.

İş veya özel hayatınızda daha fazla azimli olmasınız. Duygusal yapınızın sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. İçinizdeki dürtüleri ve olumsuz düşünceleri olabildiğinde durdurmaya çalışın. Harekete geçmeden bir kez daha düşünmeyi ihmal etmeyin.


Diğer insanlara çok çabuk güvenemezsiniz ve çoğunlukla düşüncelerinize göre hareket edersiniz. Bazen bu yanınız sebebiyle zararlı çıksanız da doğru yaptığınızı anladığınız zamanların sayısı da oldukça fazla çıkacaktır.

Kişilik Testleri • Astroloji: Aralık 2023 aylık burç yorumları|| Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.